STAP 1

KIES EEN STILLEVEN

Bekijk de Collectie met Stillevens en kies je eerste favoriete kunstwerk. Bepaal welke kleuren het beste passen bij je kantoor of interieur of laat je keuze afhangen van het seizoen. Kom je er niet uit? We kunnen bij je langskomen voor advies of je kunt een foto mailen van de plek waar het kunstwerk moet komen naar hello@thegreenlibrary.nl. We denken graag met je mee!

Meteen naar de Collectie Stillevens

STAP 2

KIES EEN FORMAAT

Bedenk welk formaat het beste past. 40x60cm fleurt een kleine ruimte al snel op en kan eventueel ook voorzien worden van pootjes, en dubbelzijdig gedrukt worden, zodat het op een balie kan staan. 80x120cm maakt behoorlijk indruk en met 100x150cm maak je echt een statement. Ook hier geldt: kom je er niet uit, dan komen we graag langs voor advies of je mailt een foto van de plek waar het kunstwerk moet komen naar hello@thegreenlibrary.nl.

Wil je veel groter of maatwerk? Of wil je Stillevens lenen voor een evenement? Dat kan natuurlijk ook! Vul dan het contactformulier in op de website of stuur een mail met je plannen naar hello@thegreenlibrary.nl, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meteen naar de Collectie Stillevens

STAP 3

PLAATS JE BESTELLING

Zodra je bestelling is geplaatst, gaan wij voor je aan de slag. We nemen contact met je op om een bezorgafspraak in te plannen.

Kom je er niet uit met welk kunstwerk je wilt beginnen? Dan maken we graag de keuze voor jou. 

Zolang het abonnement loopt kun je genieten van jouw Stilleven. En ben je na een tijdje toe aan een ander kunstwerk? Dat kan! Natuurlijk kun je zo vaak van Stilleven wisselen als je wilt. Per wissel betaal je €15. Ook kun je tussentijds het formaat en abonnement naar wens aanpassen.

Het is ook mogelijk meerdere abonnementen te combineren. We hebben een leuke korting voor je als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken! Neem hiervoor contact op via hello@thegreenlibrary.nl.

Snel naar de Collectie Stillevens