Vragen? Wij hebben antwoorden

Memberships

Hoe werkt het lenen van een Stilleven?

Lenen bij THE GREEN LIBRARY is heel simpel! Volg onderstaande stappen en het genieten kan gaan beginnen:

1. Kies je Stilleven
Selecteer je favoriete Stilleven en kies je formaat. Twijfel je over welk kunstwerk het mooiste zou staan? Email een foto of filmpje naar hello@thegreenlibrary.nl en we kijken met je mee.

2. Plaats je bestelling
Zodra je bestelling is geplaatst, gaan wij voor je aan de slag. We verzamelen alle benodigdheden en plannen een bezorgdatum met je in.

3. Geniet van je Stilleven.
Wij bezorgen het Stilleven bij je op kantoor of thuis. Je betaalt een vast bedrag per maand en mag het Stilleven zo lang houden als je wilt. Genieten maar!

4. Tijd voor een nieuw Stilleven? Doe een aanvraag voor een wissel en we plannen weer een bezorgmoment met je in. We plaatsen het nieuwe Stilleven en het oude Stilleven nemen we weer mee. Dit wordt schoongemaakt voor een nieuwe klant – helemaal circulair dus.

Kopen

Kan ik ervoor kiezen om het Stilleven dat ik bij jullie leen te kopen?

Jazeker! Het voordeel van lenen is dat je steeds van Stilleven kunt blijven wisselen en dus nooit ‘vastzit’ aan één beeld. Maar alles is te koop dus de Stillevens ook.

Members kunnen genieten van een korting. Je kunt de Stillevens na een jaar lenen kopen met 10% korting, na 2 jaar met 20% korting en na 3 jaar met de hoogst mogelijke korting van 30%. 

Duurzaamheid

Wat is er duurzaam aan het lenen van kunst aan de muur?

De doeken en de frames die gebruikt worden door THE GREEN LIBRARY zijn her te gebruiken. De frames gaan na een grondige reiniging door naar een volgende klant als een abonnement wordt opgezegd. Ze zijn gemaakt van aluminium en daardoor dus onderhoudsvriendelijk en ook te recyclen voor andere doeleinden.

De doeken worden na iedere verhuur gereinigd en gaan (schade daargelaten) weer door naar een volgende klant.

Mochten de doeken beschadigd zijn, dan zorgen wij in samenwerking met een naaiatelier voor een andere bestemming.

Bezorging & retour

Hoe wordt mijn Stilleven bezorgd?

Het Stilleven wordt door onze eigen bezorgservice bezorgd (alleen bij koop en buiten ons bezorggebied maken we soms gebruik van een externe partij) om ervoor te zorgen dat alles naar onze wens verloopt. Om onze footprint te verkleinen, gebruiken we minimaal verpakkingsmateriaal en zal al het gebruikte verpakkingsmateriaal weer door de bezorger worden meegenomen en hergebruikt. In de regio Amsterdam bezorgen we op de fiets.

Wat als ik mijn Stilleven niet mooi vind?

Ondanks een zorgvuldige keuze door jezelf of door ons kan het natuurlijk gebeuren dat je niet helemaal tevreden bent. Als er iets niet 100% perfect is, zal ons team er alles aan doen om je te helpen. Neem contact met ons op via hello@thegreenlibrary.nl en we zorgen ervoor dat je je Stilleven kunt ruilen voor een Stilleven naar keuze.

Wat als mijn Stilleven beschadigd is bij aankomst?

De bezorger zal altijd checken of het Stilleven perfect in orde is voordat hij het pand verlaat. Mocht er toch iets zijn, neem dan contact met ons op via hello@thegreenlibrary.nl en we zorgen ervoor dat je het kunt ruilen voor een nieuw Stilleven.

Wat als mijn Stilleven dat ik heb geleend beschadigd raakt in mijn kantoor of thuis?

Daar komen we wel uit! Als je per ongeluk je Stilleven beschadigt, neem dan contact met ons op via hello@thegreenlibrary.nl, dan komen we samen tot een oplossing.

Wat als de service mij toch tegenvalt?

Mocht je niet tevreden zijn over onze membershipservice, geef dan binnen 14 dagen na de aankoop van het abonnement aan dat je het wilt stopzetten. We zullen dan het gehele aankoopbedrag van het abonnement vergoeden. Goed om te weten is dat het abonnement ook iedere maand opzegbaar is.

Ik krijg de melding dat ik niet kan bestellen omdat ik buiten het bezorggebied val. Hoe kan ik dan bestellen?

Wij bezorgen onze kunstwerken voorlopig alleen binnen een straal van ongeveer 50km rond Amsterdam om onze footprint te beperken. Kunstwerken die gekocht worden, worden wel door heel Nederland bezorgd omdat het hier een eenmalige levering betreft.

Stuur dus even een bericht naar hello@thegreenlibrary.nl als je buiten het bezorggebied valt en een Stilleven wil kopen, dan maken we het in orde.

Wil je lid worden van THE GREEN LIBRARY en Stillevens gaan lenen, maar val je buiten het bezorggebied, stuur dan ook even een mailtje naar hello@thegreenlibrary.nl dan kijken we samen even naar de mogelijkheden.

Betalingen

Welke betaalmethoden accepteren jullie?

Wij accepteren iDEAL en creditcard. Als je liever een andere betaalmethode wilt gebruiken, neem dan contact met ons op via hello@thegreenlibary.nl, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Wanneer wordt mijn eerste betaling van mijn rekening afgeschreven?

De eerste periode wordt vooraf betaald wanneer je een Stilleven afrekent op onze website. Je huurperiode gaat in op de datum dat het Stilleven wordt bezorgd. Vanaf dat moment wordt het bedrag iedere maand automatisch van je rekening afgeschreven.

Maatwerk

Wil je veel groter of maatwerk? Of wil je Stillevens lenen voor een evenement? Dat kan natuurlijk ook! Vul dan het contactformulier in op de website of stuur een mail met je plannen naar hello@thegreenlibrary.nl, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Overige vragen

Kan ik switchen tussen de verschillende abonnementen?

Jazeker, dat bepaal je helemaal zelf. Je kunt op elk moment een groter of kleiner abonnement nemen.

Als je je abonnement wilt veranderen, stuur ons dan een e-mail op hello@eyereen.nl en we regelen het voor je.

Kan ik mijn abonnement opzeggen?

Natuurlijk! Dat kan op elk gewenst moment. Als je opzegt, maken we samen een afspraak om binnen 2 weken je Stilleven op te komen halen.

Kan ik kiezen welk Stilleven ik de volgende keer ontvang?

Jazeker! Bij de aankoop van je wissel kun je aangeven welk Stilleven je wil ontvangen.

Staat je vraag er niet bij? Dat is vervelend. Maar niet getreurd. Je kan contact met ons opnemen via het contactformulier of een mailtje sturen naar hello@thegreenlibrary.nl en dan komen wij zo spoedig mogelijk met een antwoord. Alvast bedankt voor je geduld.