Veelgestelde vragen

Uit welke Stillevens kan ik kiezen?

Je kan kiezen uit alle Stillevens uit de Collectie. De Collectie word regelmatig aangevuld met nieuwe kunstwerken. Je kan bij het kopen van de Stillevens kiezen uit de formaten 20x30cm, 30x45cm, 40x60cm, 50x70cm, 80x120cm en 100x150cm.

Wat kost een Stilleven?

De prijzen van de Stillevens zijn afhankelijk van het formaat en de versie die je kiest. Ga je voor de Standaard versie, gelijk aan die bij de uitleen wordt gebruikt, of voor de chiquere Limited Edition.

STANDAARD Een zwart aluminium frame met een verwisselbaar doek. Het voordeel van deze versie is het positieve effect op de akoustiek in de ruimte, vooral bij de grotere formaten. Dit is ook de versie die gebruikt wordt voor de uitleen omdat het doek makkelijk te wisselen is. 

LIMITED EDITION Een chique dikkere zwarte aluminiumlijst waarbij het Stilleven met speciale inkt wordt geprint op Fine Art papier van Hahnemühle en is verlijmd op dibond. Deze versie komt met een certificaat van authenticiteit en wordt in beperkte oplage geleverd.

Ik woon buiten het bezorggebied voor het membership, kan ik dan wel kopen?

Jazeker! Je kan gewoon een Stilleven kopen. Een gekocht werk wordt bezorgd door heel Nederland.

Wat is de levertijd?

We streven ernaar om het Stilleven binnen 1 week te leveren. We nemen contact met je op om een bezorgdatum in te plannen op een moment dat jou goed uitkomt.

Wat zijn de bezorgkosten als ik een werk koop?

We zijn blij met je keuze voor een Stilleven van EYEREEN en nemen dan ook de bezorgkosten voor onze rekening.

Wat als ik niet blij ben met mijn aankoop?

Mocht het Stilleven niet naar wens zijn dan kan je dat binnen 5 dagen aangeven. De retourkosten zijn wel voor eigen rekening.